2 gode Investerings-apps

Kategorier Teknologi, trends

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udtrykket ‘wealth management’ lyder anvendeligt til superrige personer. De fede gebyrer, som mæglere og formueforvaltere tager betyder, at personer med store opsparinger i banken ikke har tendens til at se investering som en mulighed. Men det er nye tider for formuepleje – der er kommet nye metoder til i form af f.eks. apps, og de fede gebyrer er slet ikke så fede længere. Her er to apps til formålet.

Chip er en AI powered app, der automatisk sparer penge for dig. Den er linket til din nuværende konto, og derefter beregner appen hver dag, hvad du har råd til og hvor du skal spare, på baggrund af dine udgiftsvaner. Den overfører derefter disse penge til en Barclays opsparingskonto for dig – uden at du behøver at gøre noget. Appen har i skrivende stund mere end 20.000 brugere.

Selvom appen teknisk set ikke er en investering i sig selv, vil Chip hjælpe dig med at spare penge, så du kan komme i gang med at investere.

Chip arbejder sammen med Barclays, HSBC, Santander, Lloyds, NatWest, Nationwide, RBS, TSB, Halifax, First Direct, Co-operative Bank og Metro Bank konti.

Gebyrer: Ingen. Men når du først tilmelder dig, starter du med 0% rente optjent på dine besparelser. Du kan øge det til 5% ved at invitere venner.

 

Nutmeg: Tidligere CEO Nick Hungerford grundlagde Nutmeg for at gøre investeringer . Nutmeg fungerer som en online wealth manager, som kun kræver en startkapital på £ 500. Denne opkræver et administrationsgebyr på 0,3% – 0,95%.

Når du tilmelder dig, definerer du selv i appen, hvad du vil spare, samt hvor stor en risiko du vil løbe. Herefter bliver du præsenteret for en portefølje af børsnoterede fonde (ETF) i aktier, corporate og statsobligationer og kontanter. Du kan derefter logge ind på din portefølje 24/7.

Investeringsbeslutningerne træffes af Nutmeg-teamet på dine vegne og der er dermed ikke tale om algoritmer. Du kan trække dine penge ud når du vil, uden gebyrer. Nutmeg har et brugervenligt interface, gennemsigtig prisfastsættelse og en generel mission om at bringe barrierer ned.

Nutmeg koster mellem 0,35% og 0,75% afhængigt af størrelsen på ​​din portefølje. Så 0,75% på alt under £ 100,000 og 0,35% for alt hvad du investerer over £ 100,000.