De bedste digitale events i 2018

Kategorier trends

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ordet event dækker over noget stort – noget stort i forhold til oplevelsen sammen med andre; venner, familie og samarbejdspartnere. Men hvordan beslutter man sig for, hvilke af de forskellige events, men skal opleve. Og skal det være et firmaevent, et event med familien i fokus eller skal det være et event om markedsføring af digitale produkter. Valgene er mange, men her kommer de 3 bedste event i 2018 i følge digitalagencynetwork.com.

Digital Summit Denver 2018

Digital Summit Denver 2018 bliver afholdt den 17-18 Juli i det berømte Ellie Caulkins Operahus.

Digital Summit er stedet, hvor ideer og inspiration er født. Tusindvis af virksomheder kan her interagere direkte med branchens førende brands, og lærer praktiske, brugbare løsninger, som de straks kan implementere i virksomheden.

Der er altid tale om fænomenalt indhold omhandlende Marketing Strategier, UX & Design, Email, Search, Mobile, Video, SEO og meget mere.

Benchmark Search Conference 2018

Nordens førende search marketing event, Benchmark Search Conference, er tilbage i 2018.

Benchmark Search Conference er Nordens førende search marketing begivenhed, der tilbyder en inspirerende, engagerende og underholdende dag, hvor eksperter i verdensklasse diskuterer de seneste strategier og teknikker og deler deres egne succeshistorier. Eventet finder sted den 9. september i Manchester, England.

Modern Marketing Summit Sydney 2018

Modern Marketing Summit kommer til Sydney den 4. oktober 2018.

Her skal du gøre dig klar til at høre de bedste brand diskuterer de hotteste branche-emner. På en enkelt dag ændrer MMS Sydney den måde, du tænker på moderne marketing og automatiske innovationer, mens de afslører nye trends, teknologier og casestudier for at give dig inspiration til at drive din strategi videre.

Det var 3 hurtige events fra det store udland. Der er som sagt mange andre events – også her i Danmark.