Det digitale lagerhotel

Kategorier Digitalisering
App

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Brug en app til at tjekke for ledige rum

Det digitale liv er så småt ved at tage over og det kommer til at betyde mere og mere i fremtiden, om du kan begå dig digitalt. Teknologien er som bekendt kommet for at blive, det kan man lige så godt acceptere. Det kommer ikke til at gå tilbage til de nok så omtalte ”gode gamle dage”. For digitalisereingen har givet os nye muligheder og gør at vi kan gøre ting hurtigere og bedre end nogensinde før. B.la. kan du bruge en app til at tjekke tilgængeligheden af ledige lagerrum, som du måske skal bruge. Det virker måske basalt, men tænk over det, det giver faktisk ret god mening at kunne dette.

Du behøves ikke at køre forgæves

Appen er for lagerhotellet Nettolager, hvor du kan bruge den til at tjekke både status, på dit rum, og hvilke rum, der er tilgængelige. Dette betyder at du ikke behøves at køre ud til en af deres afdelinger for at finde ud af, hvilke rum som du kan bruge. Ved at køre ud til en afdeling, kan man måske komme til at spilde sin tid, hvis de ikke har et rum ledig, som du kan bruge. Det kan hurtigt blive meget frustrerende, men med appen kan du søge efter rum derhjemme og finde, det rum som du har brug for, hurtigt.

Teknologien

Teknologi løser alt fra det helt lavpraktiske til de mest tekniske ting, som vi mennesker har opfundet. Det giver en uendelig lang liste med fordele og muligheder, som vi før i tiden ikke havde kunne forstille os, i vores vildeste fantasi. Det er ikke til at sige, hvad teknologien bringer i fremtiden. En ting er helt sikker, fremtiden bliver mere digital. Det der kommer til at betyde meget, er lovgivning inde for teknologien og sikkerheden. Det er noget som der bør være mere fokus på.