Det digitale liv kan optimere dine sportslige præstationer

Kategorier Teknologi
Opvarming til fodbold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Få restitueret dine muskler hurtigere

Der er ingen tvivl om at teknologi har givet menneskeheden et skub fremad i forhold til andre levende væsner, på vores planet. Teknologien hjælper os i stort set alle områder i dag og ja også, når vi skal dyrke sport. I dag kan man nemlig ved hjælp af et system kaldet recovery boots, få vores muskler til at komme sig hurtigere efter en ekstrem hård belastning. Systemet består af en maskine og et par oppustelige støvler, hvor komprimeret luft hjælper dine muskler med at restituere hurtigere.  Maskinen styre, hvor trykket skal være og har 6 forskellige programmer, som bevirker forskellige dele af benet.

Til den seriøse atlet

Recovery boots er det ultimative tilbehør til den seriøse atlet, som har styr på stort set alt andet i sin træning, kost og restituering. Støvlerne giver atleten en chance for hurtigere at slippe af med ømheden i musklerne og blive klar til en ny omgang intens træning, dagen efter. Er du på udkig efter den teknologi, som kan give dig en fordel over alle dine konkurrenter, så har du fundet den. For produktet kan købes fra denne side, hvor der også står nærmere om funktioner og hvorfor det gavner. Det korte og det lange er at, hvis du bruger støvlerne i 20 min, så svare det til omkring 48 timers passiv restitution.

Yd optimalt hver dag

Dette sparer dig for meget tid og lange restitutionspas, som måske ville kunne forhindre dig i at dyrke sport på det høje niveau. Teknologien hjælper i dette tilfælde med at kunne yde optimalt dagen efter, selv om du har haft en virkelig hård træning eller kamp. Det er vigtigt at kunne være klar, så hurtigt som muligt, da der højst sandsynligt ikke er længe til den næste konkurrence i programmet. Men her kommer denne teknologi dig til undsætning og giver dét din krop har hårdt brug for.