Digitale produkter fra Nemadvokat

Kategorier Digitalisering

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det der med at kontakte en advokat – også selvom det “bare” er en boligadvokat, kan for nogen være grænseoverskridende, og for de fleste lyder det dyrt – nærmest som om, at pungen er tom bare i det man løfter telefonrøret. Det behøves såmænd langt fra være tilfældet. Flere og flere advokatvirksomheder har sat gang i en noget omfattende virksomhedsforenkling af deres produkter, og gjort dem tilgængelige digitalt. Faktisk helt ude, at man behøver have kontakt med dem. En af de advokatvirksomheder der har gjort dette, er Nemadvokat, som har 3 centrale produkter digitaliseret. Ud over disse skal det siges at Nemadvokat også fungerer som boligadvokat for følgende områder m.fl: Boligadvokat København, Boligadvokat Ålborg og Boligadvokat Århus.

Inkassosikring™

Inkasso er en svær størrelse – og ordet i sig selv indgyder til frygt og rædsel for mange. Det er nu ikke så farligt, men kan være en svar proces at igangsætte og administrere. Hos Nemadvokat er denne digitaliseret og automatiseret, hvilket vil sige, at det blot er et enkelt  klik og rykkerprocessen sættes automatisk i gang. Følg sager, betalingsaftaler og økonomi via dit dashboard.

OwnR®

Aldrig har det været nemmere at administrere din virksomhed som virksomhedsejer. Alt hvad du har brug for er samlet ét sted med Nemadvokats digitale system, OwnR.

NEMADVOKAT Bolig™

Det er din bolighandel og du skal sidde forrest i cockpittet. Med NEMADVOKAT Bolig™, bliver din bolighandel sat i system fra A-Z. Dermed kan du let overskue alle dokumenter, og du kan tilmed følge fremgangsprocessen og enkelt overskue dine egne opgaver i forbindelse med bolighandlen.