Fordele og ulemper ved digitalisering

Kategorier Digitalisering

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange finder både fordele og ulemper ved at alting stort set er blevet digitaliseret i denne moderne verden og tid. Der er bred enighed om, at vi bruger for meget tid foran alle skærmene generelt, og oven i siger de fleste, at de slet ikke kan undvære deres kære smartphone, iPad eller computer på nogen måder. Sommetider kan det blive for indviklet med Microsoft teknologi for os alle.

Afhængigheden af altid at vide os sikre

Men internettets udvikling er vi alle blevet vante til, at vi altid kan finde svar, på eventuelle spørgsmål, vi kommer i tvivl om. Så søger vi bare på google. Vi kan lynhurtigt finde frem til fakta. Men ser vi så meget i løbet af en dag, at vi glemmer det hele igen? Det kunne man spørge sig selv. Måske hang det bedre fast, det man førhen læste sig til i bøgerne eller i aviserne, fordi du ikke nærmest 24/7 ser og får information, hvor det kunne tænkes, det blot forsvinder ud igen. Vi har vendt også til lige så vel altid at kunne se bustider, vejret og se klokken på vores smartphone. I dag er det jo en hel naturlig ting, men tænk sig, at før mobiltelefonens tid, før Facebook osv., der havde du ikke mulighed for at skrive til pågældende, du skulle mødes med, at du lige var blevet forsinket.

Tid er sparet og taget

Vi har sparet meget tid på den telefonen, vil flere mene, selvom det i den grad også kan argumenteres for, at vi har fået taget mere tid fra os ved iPhones og adgang til google eksempelvis, Microsoft teknologi. Vi er blevet så vante til aldrig at vente og udnytte tid fornuftigt, at det for manges vedkommende, er det mest frustrerende, når telefonen løber tør for strøm på busturen, eller når vi venter på en, der ikke har haft mulighed for at sige, “jeg er først fremme om 20 minutter”.

For bøvlet frem for simpelt

Det kan være så uoverskueligt med alle programmerne i eksempelvis en Microsoft pakke. Den automatik, der skal køre flydende, så du på diverse platforme og inde i diverse programmer kan få den bedst mulige digitale kommunikation og samarbejde på din arbejdsplads eller til anden brug, finder mange forvirrende at greje bedst muligt. Få hjælp her af kompetente, erfaringsrige konsulenter, og få nyeste information om den nyeste teknologi og introduktion til bedre at få et overblik over programmer. Så du kan få din Microsoft-pakke til at fungere bedst muligt til alle jer, der skal bruge den.