Giv din virksomhed mere tid med digital tidsregistrering

Kategorier Teknologi

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tiden og rummet er to af de ældste fænomener i verden, og alligevel lader vi os hel tiden overraske. Rummet er uendeligt og fyldt med mysterier, og tiden er heller ikke helt nem at bliver klog på. Tiden er vigtig i alle sammenhænge og i virksomheder er tid lig penge. Tid er penge er nok den ældste læresætning i forretning og lige som tiden selv, er den stadig i høj grad relevant. I dag er mange forretninger nemlig baseret på tid. Mange virksomheder sælger nemlig en service, og kunderne betaler så derfor for det antal timer, de har modtaget den pågældende service. Derudover er de flestes lønninger ligeledes baseret på tid. Det er altså bare vigtigt at kunne registrere den rigtige tid.

Hold styr på kundernes opgaver

Som nævnt herover så er mange kunders arbejdsopgaver baseret på tid. Det er derfor vigtigt at holde styr på hvor meget tid, man bruger på dem. Det kan nemlig have meget negative konsekvenser, hvis den forkerte tid bliver registreret. Med et digitalt tidsregistreringssystem, kan man dog nemt notere den korrekte tid, hver gang man har lavet en opgave for en kunde.

Giv dine ansatte den rigtige timeløn

Selvom de ansatte er glade for at være i virksomheden på grund af det gode miljø, så er de der jo i bund og grund for at få løn. Og de skal selvfølgelig have en fair løn som er baseret på deres ansvarsområder, og den tid som de bruger. Her kan tidsregistreringssystemet også bruges, så de ansatte hverken får for meget eller for lidt i løn.

Ha´ korrekte data til fremtidige projekter

De projekter man gennemfører i ens virksomhed er ofte baseret på data fra tidligere opgaver. På den måde ved man hvor lang tid det tager, hvor dyrt det bliver, og hvor mange ansatte der skal bruges. Men hvis den rigtige tid ikke er registreret på det projekt som bruges som reference, så kan projektet gå i vasken.