Guide: Sådan skaber du en hyggelig atmosfære i stuen

Kategorier trends

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I de fleste hjem er det stuen, der bliver brugt, når der skal slappes af eller ses en god film på sofaen. Det sætter nogle krav til indretningen af rummet, der gerne skal være hyggeligt. Herunder følger en række tips til, hvordan du indretter en hyggelig stue.

Når du kommer hjem fra arbejde, venter en lang række opgaver, som du skal tage dig af. Du skal lave aftensmad, putte ungerne og måske smøre madpakker. Når det er gjort, er det endelig tid til at slappe af på sofaen. Sofaen er ofte placeret i stuen, hvorfor du bør fokusere på at skabe et hyggeligt rum, hvor der er plads til at slappe af.

Plads til afslapning

Det vigtigste er, at der er plads til at slappe af i stuen. Du bør derfor fokusere på at købe nogle gode møbler, som du kan slappe af i. Du kan eksempelvis investere i en god designer sofa (fås via dette link), som du kan nyde aftenen i.

Plads til gæster

Af og til får du gæster på besøg, som også skal kunne slappe af i stuen. Det kræver, at du har indrettet en stue med plads til mange personer – også selvom det primært er dig selv og dem, du bor sammen med, der bruger dem. 

Det kan derfor betale sig at købe flere møbler, end bare dem du selv skal bruge. Du kan eksempelvis sagtens investere i mere end én sofa, hvis du vil sikre dig, at der er mulighed for at slappe af og nyde et godt glas vin sammen med vennerne, når de er på besøg.

God belysning

Når du er i din stue, er det typisk efter en lang arbejdsdag, eller når du trænger til at slappe af med en god film efter en hård arbejdsuge. Derfor kan du med fordel indrette med forskellige lyskilder, så du kan sætte stemningen efter dit humør. Du kan også lade teknologien hjælpe dig og vælge eksempelvis Phillips Hue, der giver lige det lys du ønsker.