Livet med små børn er udfordrende og det er ok

Kategorier Uncategorized

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som helt nye forældre til et lille nyt menneske er man ofte lidt usikker og kan godt føle sig på dybt vand.

Heldigvis er der kommet meget fokus på livet som forældre, så der er råd at få og hjælp at hente.

Men den lille skriger. Måske fungerer amningen ikke.

I sådanne tilfælde er der hjælp at hente hos sundhedsplejersken. Sundhedsplejersken er en videreuddannet sygeplejerske med speciale i spædbørn. Hun kommer i de private hjem efter behov, når der er kommet et lille nyt menneske til verden.

Der er mange ting der skal indkøbes til en lille ny og det kan være svært at finde rundt i. Men noget af det vigtigste er en barnevogn. Klik her og se udvalget af barnevogne.

Derudover findes der et hav af fora på nettet. Terminsgrupper og forældregrupper hvor forældre skriver om deres problemer og giver hinanden gode råd blandt andet om noget så praktisk som flyverdragter til børn.

Men også om alle de psykiske udfordringer forældreskabet byder på. Disse fora kan være en stor støtte for både nye og erfarne forældre.

Ensretning af forældreskabet

Der er meget fokus på familielivet. Det er selvfølgelig godt og sundt, at man har fået øjnene op for vigtigheden af den gode rummende familie.

Men det meget fokus laver også en ensretning og en skabelon på forældreskabet. Nogle bruger deres børn som små statussymboler og andre har svært ved at leve op til forventningen om den ressourcestærke familie.

Den evige bekymring og den evige kærlighed

Bekymringer, angst og frustrationer følger med. Men ligegyldigt hvad de små kaosmaskiner byder sine forældre, så stopper kærligheden til dem aldrig.

Så forældre er virkeligt hverdagens helte. Selvom det nogle gange føles modsat.

Små børn kan være besværlige, men de kan absolut ikke undværes.