Nybegynder i digitale tendenser? Find en blog, der formidler godt

Kategorier Digitalisering
Skærm pause

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

IT og digitale trends er noget, der er blevet større, og som fylder en del mere inden for de sidste par år. Derfor kan der være god grund til, at man gerne vil lære mere om det. Det kan f.eks. være, at du godt kunne tænke dig at blive klogere på noget med digital markedsføring, tendenser på internettet eller hjemmesider? Så er det bare med at finde en blog, der er god til at formidle.

Hvor finder jeg en god blog?

Du skal finde en blog, der formidler til det publikum, som du er en del af. Dem, der ikke ved så meget om IT, men som gerne vil finde noget at læse, der forklarer det på en let måde. Du kan du med fordel finde inde på

simonfrom.dk. Simon From er en mand, der læser IT på Aalborg Universitet, og som har sin egen blog, hvor man forklarer forskellige tendenser på internettet. Når man går på universitetet og skriver opgaver, så lærer man også, hvordan man skal formidle. Derfor kan det være en god idé at læse blogs fra en universitetsstuderende.

De digitale fremskridt

I vores samfund er der fortsat mere og mere, der bliver digitaliseret. Hvis man ikke ønsker at falde bagud, så er det vigtigt, man følger med i, hvordan det hele foregår. Du kan f.eks. læse mere om, hvordan digitalisering kan være med til at skabe flere jobs i stedet for at tage jobs. Du kan også blive klogere på, hvorfor nemID bliver lavet om til mit-ID. Det kan også være, at du er interesseret i digital markedsføring, fordi du har overvejet at få et job inde for feltet. Så er det også noget, som du kan læse mere om på Simon From blog.

Bliv klogere i hverdagen

Noget af det fede ved internettet er netop, at viden er så let tilgængelig. Hvis der er noget, du ønsker at vide mere om, så handler det bare om at google det, og så vil der med det samme komme en masse artikler frem, som du kan klikke dig ind på og læse. Det er altid en god idé at blive klog på noget af det, som kommer til at påvirke fremtiden, ligesom internettet og digitalisering af forskellige ting kommer til at gøre. Undgå at være den i samfundet, der ikke længere kan følge med og f.eks. finde ud af at tjekke sin e-boks.