Organiser dine kabler og ledninger i dit hjem

Kategorier Teknologi

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Oplever du også, at det roder med ledninger, kabler og lignende over det hele på gulvet og skrivebordet? Og føler du, at det stresser og irriterer dig at se på? Så skulle du overveje en smart ledning- og kabelløsning, som kan samle alle dine kabler i en enhed og gøre dem mindre synlige, nemlig en MiniConnect. En MiniConnect er en mindre form for beholder, hvori du kan samle alle dine kabler og ledninger. På den måde undgår du, at dit skrivebord, dit gulv og generelt dit hjem fremstår rodet og uorganiseret. Der er mange grunde til, hvorfor det kan være en fordel at minimere rodet i dit hjem ved at gemme alle kabler og ledninger væk. Først og fremmest kan rodet være en stressfaktor, der kan føre til, at du generelt oplever mindre overskud og lyst til at sætte dig ved dit skrivebord og være produktiv. Derudover ødelægger du hurtigere din kabler og ledninger, når de ligger frit på værelset, fordi de slider hen ad jorden, bliver trådt på eller hevet i.

Der er også andre fordele ved en MiniConnect udover, at den naturligvis mindsker rodet og beskytter dine kabler og ledninger. Selve beholderen har nemlig et meget moderne og tidsløst udseende, og derfor vil den snildt kunne blende ind i dit hjem uanset hvilken stil, du kører i dit hjem. Derudover bidrager det meget minimalistiske design til, at MiniConnecteren passer ind i de fleste skriveborde. Beholderen er desuden forholdsvis lille, hvilket også gør, at den kan placeres i alle slags borde uden, at den fylder for meget. Til sidst men ikke mindst har beholderen ingen forudbestemte kabler, så du kan bruge den til alt slags udstyr, og så er den utrolig nem at få installeret i dit skrivebord.

Lyder en MiniConnect som noget for dig, kan du tjekke neets.dk ud for mere information og lignende om produktet.