Smart-vægten

Kategorier Uncategorized

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har nok hørt om smart-tv, et tv der kan snakke sammen med forskellige apps. Teknologien udvikler sig hastigt og dit TV kan både streame film, serier og gå på Youtube. Du kan snakke i telefon med dit ur og du kan sågar styre dit hus med en app. Nu kan selv din badevægt blive smart og snakke sammen med en app, som du kan downloade til iOS og Andorid enheder. En så kaldt smart-vægt.

App til din badevægt

Appen gør det en del letter at holde styr på vægten og dine fremskridt. Nu slipper du for selv at skulle notere din totale vægt, fedtprocent og muskelmasse hver gang. Du behøver ikke, at stå og regne ud hvor meget du f.eks. har tabt dig og om det er fedt du har tabt. Du skal bare downloade en app til din smartphone og forbinde din digitale badevægt med den – så er du godt i gang. Appen holder styr på dine fremskridt og du kan på månedligbasis se, hvordan din vægt i gennemsnit er gået op eller ned. Appen præsenterer resultaterne visuelt på smukkeste vis, så det bliver let og overskueligt.

Derudover vil en smart-vægt genkende de personer der står op på den, hvis de hr lavet deres egen profil på den. Så behøver du ikke at fortælle vægten hvem du er hver gang.

Pro tip

Når du vejer dig, er det en god ide, at gøre dette om morgenen før du har spist morgenmad. Det gør at vægten vejer din kropsvægt eksklusiv mad i maven plus du får en meget mere præcis og realistisk mål på fedtprocent og muskelmasse.

Husk også at have nogenlunde samme rutine optil din vejning. Det gør at du de fleste variabler bliver udelukket, så som mad i maven, væske, tøj, smykker osv. Som sagt det er kun kroppen vi er interesseret i veje og ikke alt det andet.