Støvsug om natten med en robotstøvsuger

Kategorier Teknologi
Støvsug om natten

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dagligdagen kan være hård ved mange ting. Oprydning i børnefamilier foregår stort set hver eneste dag. Lige så snart børnene er færdige med at lege på stuegulvet, så skal det fjernes igen. Det er sjældent at ungerne selv lige husker at tage deres biler eller dukker med ind på værelset igen.
Udover oprydning er rengøring en af de ting børnefamilier på daglig basis går og kæmper med. Hvis man ikke ønsker at rende rundt med en støvsuger dagen lang, kan man alternativt investere i en robotstøvsuger. Det er en lille gadget, der sørger for at støvsuge hjemmet, så du ikke behøver gøre det manuelt.

Foretag støvsugning om natten

De fleste maskiner kan indstilles således, at de kører rundt, når børnene er i institution og I er på arbejde. Hermed kører den ikke i vejen, når du kommer gående ind med bæreposer i favnen. Du skal dog huske, at en alarm med al sandsynlighed vil aktiveres, hvis du aktiverer den og din robotstøvsuger kører.

Selvom man måske ikke skulle tro det, er der stor forskel på de små hjælpere. Det kunne eksempelvis være på motoreffekt – altså den mængde strøm de bruger. Derudover er lydniveauet også en vigtig faktor – især hvis jeres robotstøvsuger er sat til at køre om natten. Her kan det godt være generende, hvis der er en konstant brummende lyd ude fra stuen.
Vælg derfor en støvsuger, der har lavt db(A) niveau.

De er ekstremt nemme at bruge

Bemærk – husdyr kan sagtens finde på at jagte den nyindkøbte støvsuger i en rum tid. Det er dog kun indtil de finder ud af, at robotstøvsugeren ikke vil lege med.
Støvsugeren har indbyggede sensorer, der sikrer, at den ikke kører ind i skabe, døre eller andet.
Flere og flere hjem har robotstøvsugere, da de er meget nemme og fungerer upåklageligt. De kan dog ikke køre på trapper – dog kan deres sensorer registrere et fald i niveau.