Træk stikket ud

Kategorier Uncategorized
Træk stikket ud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vores tidsalder er stort set udelukkende digital, og det kan få nogle godt blive for meget engang imellem. Vi er konstant hooked up på vores smartphones og få push beskeder med mails og notifikationer fra alverdens forskellige sociale medier. Vi forventer samtidig at være omgangskreds er mindst lige så socialt aktive på deres telefoner, som vi selv er. Men har vores krop og sind virkelig godt at hele tiden at være ”på”. Der er lavet videnskabelige undersøgelser, og nogle gange er det godt simpelthen bare at trække stikket ud.

Tag en tur i sommerhus

Når vi holder ferie, skal vi holde ferie. Her skal vi ikke være online med vores mails eller Instagram, fordi nu er vi taget et sted hen for at koble fra. En tur i sommerhus kan være god, da man her kan komme så langt væk fra satellitter og antenner, at det ikke er muligt at koble sig op til Internettet. I et sommerhusområde er der ofte grønne områder og gode gå ruter, hvor man virkelig kan få tænkt nogle tanker. Når du går ture, så er det vigtigt, at du har det rette fodtøj – ellers bliver det ikke en behagelig oplevelse. Du kan eksempelvis vælge et par Lowa vandresko. Her får du hverken ondt i fødderne eller erhvervet vabler.

Læs en god bog

Tag en timeout og læs en god bog. Åben den op og sluk for TV, radio og mobiltelefon. De er udelukkende forstyrrelser, der ikke gør noget godt for dig. Bøgernes verden kan trække dig ned i deres historier og skabe små billeder i hovedet. De er helt anderledes end film og serier, da man selv får lov til at skabe en historie ud fra en historie i sit eget hoved.
Når man læser, får kroppen og sindet lov til at slappe af. Du vil takke dig selv for at læse et par kapitler.